az egészséges városért

2018.01.30. 20:43

Új elnököt választottak a gyulai közalapítvány élére

Dr. Abdulrahman ­Abdulrab Mohamedet választotta­ az Egészséges Városért Közalapítvány kuratóriumának elnökévé legutóbbi ülésén a gyulai képviselő-testület.

P. G.

Mint azt az előterjesztés tárgyalásakor dr. Görgényi Ernő polgármester elmondta, dr. Márk László kardiológus főorvos, az alapítvány elnöke tavaly év végén arról tájékoztatta, hogy a Békés Megyei Központi Kórház igazgatója január 1-től a kardiológiai osztály vezetői feladatainak ellátásával bízta meg. Mindez jelentősen megnöveli­ a kórházi munkáját, ezért lemondott a közalapítvány elnöki tisztségéről, tagsági viszonyának további fenntartása mellett.

Dr. Abdulrahman Abdulrab­ Mohamed a testületi ülésen hangsúlyozta, szeretné, ha folytatnák azt a magas szintű­, eredményes tevékenységet, amelyet dr. Márk László elnöksége mellett is végzett az alapítvány.

– Számos rendezvényt, prevenciós programot szeretnék életre hívni a lakosság egészségének megőrzése érdekében – hangsúlyozta az alapítvány új elnöke, aki kiemelte: a szülők számára szervezett Mini akadémiát is folytatni fogják.

Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed folytatná a munkát. Fotó: K. Z.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában