Dél-Békés

2018.01.09. 11:58

A törvényes út betartását kéri Simonka György

Javaslattal fordult Simonka György, Dél-Békés fideszes képviselője Vajda Norbert polgármesterhez és a végegyházi képviselő-testület tagjaihoz.

Javaslattal fordult Simonka György, Dél-Békés fideszes képviselője a település jobbikos polgármesteréhez, Vajda Norberthez és a képviselő-testület tagjaihoz a január 4-én történtekkel kapcsolatban. (Mint megírtuk, több tucatnyian hangoskodva három helyi képviselő házához vonultak, s azok lemondását követelték).

Facebookon is megosztott levelében azt írja Simonka György, hogy ,,a törvényesség megtartása és a közrend és a köznyugalom biztosítása érdekében kérem Önöket, hogy a helyi önkormányzattal kapcsolatos vitáik megoldásának érdekében a jogszabályoknak megfelelően járjanak el.

,,Javaslom és egyben kérem is Önöket arra, hogy a település és az önkormányzat vitás kérdéseit a kormányhivatal, illetve az Állami Számvevőszék bevonásával szíveskedjenek szükség esetén tisztázni. Kérem tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy a vita rendezése visszatérjen a törvényes útra, ezzel is megőrizve az Önöktől – mint választott tisztségviselőktől – elvárható méltóságot és közbizalmat” – írta Simonka György.

 MTI Fotó: Rosta Tibor

A témáról még ebben a cikkünkben írtunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában