Jelöltek

2018.01.17. 15:30

A sikeres politikát szeretnék folytatni a Fidesz Békés megyei jelöltjei

Képviselőjelöltjeink készen állnak arra, hogy azt a politikát folytassák, amellyel Magyarország az elmúlt években sikeressé vált – áll a Fidesz Békés Megyei Területi Választmánya elnöksége sajtóközleményében.

Mint arra felhívják a figyelmet, „a határ menti Békés megyében különösen fontos, hogy megvédjük a migrációtól Magyarországot. Megvédjük és tovább vigyük egyik legfontosabb eredményünket, a családok támogatását. Tovább fogunk dolgozni a teljes foglalkoztatás eléréséért, a bérek további emeléséért.”

Mint azt megírtuk, a kormánypártok országgyűlési képviselőjelöltjei az 1-es számú választókerületben, Békéscsabán Herczeg Tamás, a 2-esben, Békésen Dankó Béla, a 3-asban, Gyulán dr. Kovács József, a 4-esben, Orosházán Simonka György. Dankó Béla, dr. Kovács József és Simonka György most is választókerületük országgyűlési képviselői, Herczeg Tamás a békéscsabai képviselő-testület tagja, térségi tanácsnok, a Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatóhelyettese. „Az országos választmány Békés megyei küldöttei egyhangúlag támogatták a döntést, hiszen olyan jelöltek kerültek megválasztásra, akik körzetükben és Békés megyében is a lehető legtöbbet tudják tenni az itt élő emberekért” – áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában