kék hírek

2018.03.18. 08:58

Négy közlekedési balesetben öten sérültek meg

Békés megyében szombaton három, vasárnap hajnalban pedig egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

police.hu

Békéscsabán, az Andrássy út és a Kazinczy utca kereszteződésében, 14 óra körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett – olvasható a police.hu cikkében.

Szarvason, a Szabadság úton, 18 óra 15 perc körül egy tehergépkocsi elsodort egy gyalogost, aki súlyosan megsérült. A nő, aki a gyanú szerint ittas volt, úgy lépett le az úttestre, hogy nem várta meg, míg a teherautó elmegy előtte.

Békés külterületén, 18 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője kocsijával árokba hajtott és könnyebben megsérült.

A Nagyszénás és Gádoros közötti úton, vasárnap 3 óra 15 perckor egy személygépkocsi vezetője az autója elé ugró nyúl miatt elrántotta a kormányt. A jármű megcsúszott és nekiütközött egy villanyoszlopnak. A balesetben ketten könnyű sérülést szenvedtek.

A téli időjárásra tekintettel a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy mindenki fokozott óvatossággal közlekedjen! A gépjárművezetők ne az adott útszakaszon megengedetthez, hanem az útviszonyokhoz igazítsák haladási sebességüket. Tartsanak nagyobb követési távolságot, figyeljenek a gyalogosokra és a kerékpárosokra. Ha kikerülik, megelőzik őket, tartsanak nagyobb oldaltávolságot! A gyalogosoknak, kerékpárosoknak is számítaniuk kell arra, hogy a csúszós utakon a járművek féktávolsága megnő. Csak akkor lépjenek le az úttestre, ha biztonságosan át tudnak kelni az úton!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában