Kék hírek

2024.05.22. 15:49

Vetőgépnek, villanyoszlopnak is nekiütközött a részeg férfi

Forgalomból kivont autóval, a gyanú szerint ittasan ment neki bokornak, villanyoszlopnak, vetőgépnek egy férfi Nagykamaráson. Megpróbálta elhitetni a rendőrökkel, hogy nem ő okozta a galibát, de nem járt sikerrel.

dr. Nagy Szilvia

Kistraktor után kapcsolt vetőgépnek ütközött egy személygépkocsi május 21-én délután Nagykamaráson, az Árpád utcában. A traktor vezetője nem sérült meg, de az autós ezt nem tudhatta, mert a baleset után megállás nélkül elhajtott. A traktoros viszont félrehúzódott, és a rendőröknek elmondta, hogy milyen színű, márkájú volt a kocsit, sőt, a vezetőről is tudott információt adni.

A rendőrök percekkel később otthon találták az illetőt, aki elmesélte, hogy az autót külföldieknek adta kölcsön. Az indítókulcs viszont nála volt, a kocsi pedig a háza udvarán állt még meleg motorháztetővel. A külföldiek, akiket emlegetett, sehol nem voltak, és a traktoros által adott személyleírás is egyértelműen ráillett. Megszondáztatták a férfit, és az alkoholteszter olyan magas értéket mutatott, ami már kimeríti ittas járművezetésnél a bűncselekmény kategóriáját. Közben kiderült az is, hogy a forgalomból kivont kocsival a Damjanich utcában egy bokornak és egy villanyoszlop betongyámjának is nekiment a gyanúsított, erről árulkodtak a helyszínen maradt törmelékek.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság büntető- és szabálysértési eljárást is indított a nagykamarási férfi ellen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában