Iszik vagy vezet

2024.04.01. 16:32

A rendőrségi kolléganő nem ázott el Kovácsházán, más se tegye!

Hajrájánál tart a húsvéthétfői locsolkodás, a Békés vármegyei rendőrség Facebook-oldalán Szabad-e locsolni? címmel felkerült nemrégen egy bejegyzés.

Nyemcsok László

Szombati Andrea, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője azonnal leszögezte, rendőr kolléganőjük nem ázott el. Szombati Andrea hozzátette, remélik, a hétfőből még hátralévő időben az utakon sem találkoznak elázott autósokkal, kerékpárosokkal. Aki szeszes italt iszik, nem vezethet. A biciklisek sem ihatnak meg bármennyi alkoholt, mert csak úgy indulhatnak el, ha képesek biztonságosan közlekedni.

A kép két éve készült Mezőkovácsházán, de most is van ott egy óriási, horgolt tojás Forrás: Békés vármegyei rendőrség/Facebook 

A mellékelt fotót Pántya Tamás baleset-helyszínelő készítette. Ő élőben is szembesül a szabálytalan közlekedés, ittas vezetés veszélyeivel, következményeivel, ezért amikor csak teheti, segíti a balesetek megelőzését célzó, tájékoztató munkát.

A kép két éve készült Mezőkovácsházán, de most is van ott egy óriási, horgolt tojás. Aki arra jár, feltétlenül nézze meg, csodaszép!

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában