Állománygyűlés

2024.04.24. 15:26

Rendőröket és rendőrségi dolgozókat ismertek el

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat kedden a rendőrség napja, Szent György nap alkalmából tartott békéscsabai állománygyűlésen, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságon – közölték a rendőrségen. Vörös Ferenc rendőr dandártábornok, vármegyei rendőr-főkapitány összesen 44 jutalmat adott át. Rendőrök és rendőrségi dolgozók mellett két tűzoltót és két hivatásos vadászt is elismerésben részesített.

Licska Balázs

Átadta a Békés vármegyei „Év Rendőre” díjakat, amelyet rendészeti kategóriában Bordács Zoltán rendőr főtörzszászlós, a Békéscsabai Rendőrkapitányság járőrparancsnoka vehetett át. A bűnügyi szolgálat részéről Tóth Csaba rendőr százados, a Békési Rendőrkapitányság alosztályvezetője érdemelte ki a kitüntető címet. A határrendészek közül pedig Orosz István rendőr főtörzszászlós, a Battonyai Határrendészeti Kirendeltség szolgálatparancsnoka lett az „Év rendőre”. A rendőrkapitányságok és határrendészeti kirendeltségek közül az „Év helyi szerve” címet a Békési Rendőrkapitányság állománya kapta. Az „Év Határvadásza” címet Birkás László határvadász tizedes érdemelte ki, míg „Év Munkatársa” címet hét rendőrségi dolgozó vehetett át.

A rendőrség napja alkalmából tartottak állománygyűlést, amelyen számos elismerést nyújtottak át. Fotó: police.hu

Emellett Vörös Ferenc rendőr dandártábornok, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője Szent György emlékplakettet adományozott a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság két munkatársának, Kisgyurka Sándor tűzoltó őrnagynak, a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kiemelt főelőadójának, valamint Pugymer Péter tűzoltó főtörzsőrmesternek, a felügyeleti osztály műveletirányító referensének. A vármegyei rendőr-főkapitány a Békés Vármegyei Vadászkamara elnökének javaslatára a kiváló együttműködésért jutalomban részesítette Tóth Gergő és Vitális Mihály hivatásos vadászokat. 

A rendőrség napja alkalmából további 68 rendőr részesült a települési önkormányzatok elismerésében.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában