Kék hírek

2024.04.08. 10:20

A TOP 50-es körözési listán volt a nő, akit elkaptak a csabai rendőrök - videóval

Négy év börtönbüntetésre ítélt nőt fogtak el a békéscsabai rendőrök a fővárosban. Amikor Békés vármegyéből Budapestre költözött, nem jelentette be az új lakcímét, de így sem sikerült kibújnia a felelősség alól.

dr. Nagy Szilvia

Rablás és más bűncselekmények miatt jogerősen négy év szabadságvesztésre ítélték korábban azt a nőt, akit április 5-én fogtak el a békéscsabai rendőrök Budapesten. 

Elkapták a körözött nőt.
Forrás:  Illusztráció: Shutterstock

A 33 éves nő korábban Békéscsabán és Sarkadon lakott, majd amikor a fővárosba költözött, nem jelentette be az új lakcímét és nem is kezdte meg a börtönbüntetése letöltését. A Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja egy hónappal ezelőtt elfogatóparancsot adott ki ellene, sőt az egyik fővárosi kerületi rendőrkapitányság is elrendelte a körözését kábítószer-kereskedelem bűntette miatt. A nő felkerült a TOP 50-es körözési listára. Miután a Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói kiderítették, hogy hol bujkál, a Körös Közterületi Támogató Alosztály rendőreivel együtt elmentek érte. Hiába szólították fel, hogy nyisson ajtót, nem tette meg, de ez nem volt akadálya annak, hogy elfogják és bevigyék a büntetés-végrehajtási intézetbe.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában