Országos cselgáncsbajnokság

2024.03.26. 08:31

Arannyal és ezüsttel tértek haza a dzsúdós rendőrök Békésbe

Egy arany, egy ezüst, azaz érmekkel tértek haza a Békés vármegyei rendőrök a minap Miskolcon megrendezett belügyminisztériumi, országos cselgáncsbajnokságról, ahol 160-an küzdöttek a helyezésekért, pontokért. Békésből Szentandránszki János, az ellenőrzési szolgálat alezredese vezetésével négytagú, versenyző csapat utazott a megmérettetésre.

Nyemcsok László

A csapatképen balról jobbra: Lédeczi János, Szlávik Gergő, Szentandránszki János, Halmágyi Antal és Makra Dávid

Fotó: Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Halmágyi Antal alezredes (Rendészeti Igazgatóság, igazgatásrendészeti osztály) az 50 év felettiek korcsoportjában indult. Taktikus mérkőzéseket vívott, végig uralta a mezőnyt, így a hét fős csoportban aranyérmet szerzett. Szlávik Gergő törzsőrmester (Rendészeti Igazgatóság) a 35 év alattiak között versenyzett. Az első két meccsén gyors győzelmeket aratott, majd a döntőben nagy küzdelemben alulmaradt ellenfelével szemben, így a tizenkét fős mezőnyben a dobogó második fokára állhatott fe.

Lédeczi János százados (Gyula Határrendészeti Kirendeltség) és Makra Dávid őrmester (Szarvasi Rendőrkapitányság) is nagy lelkesedéssel küzdött. Nekik még kevesebb versenyrutinjuk van, de így is volt egy-egy győztes meccsük. Végül mindketten a pontszerző, 5. helyen végeztek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában