Vizsgálat indult

2024.02.08. 16:15

Perverz macskás videó miatt küldték el a gyulai gyermekgondozót

Egy bölcsődei gyermekgondozóról szerdán olyan videófelvétel került nyilvánosságra a közösségi médiában, amely kivétel nélkül minden normális embert felháborított – fogalmazott közleményében a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye. Nem hivatalos információink szerint egy macskával szerepelhet gyomorforgató videón az érintett nő, a látottak súrolják a fajtalankodás határát. Úgy tudjuk, a nő tagadja a videó hitelességét.

Beol.hu

A macskájával fajtalankodó gyermekgondozóról nem a bölcsődében készült a megdöbbentő videó.

Fotó: Illusztrácó: Shutterstock

Az intézmény közleményében leszögezték: a felvételen gyermek nem szerepel, s nem a bölcsődében készült. A munkavállaló a felvétel megjelenésekor nem az intézményben tartózkodott. Amint a munkáltató tudomására jutott a felvétel, azonnal vizsgálatot indított az ügyben, egyidejűleg a felhívta a dolgozót arra, hogy a vizsgálat lezártáig ne álljon munkába.

Már másnap, február 8-án, csütörtökön délelőtt a vizsgálatot lefolytatták, amelynek eredményeképpen a videón látható munkavállaló munkaviszonyát azonnali hatállyal megszüntetették. Az illető már nem dolgozik az intézménynél és többet nem is dolgozhat a kistérségi társulás, illetve az önkormányzat által fenntartott bölcsődékben, vagy köznevelési intézményekben.

Eddig arra nem merült fel adat, hogy az elbocsájtott dolgozó a munkahelyén rendellenes tevékenységet folytatott volna. A gyermekek biztonsága érdekében azonban a munkáltató vizsgálatot folytat annak kiderítése céljából, hogy korábban a kollégák között merült-e fel gyanú arra vonatkozóan, hogy az elbocsájtott munkavállaló a munkahelyén visszaélést követhetett el a reá bízott gyermekek sérelmére. Ilyen gyanú felmerülése esetén a munkáltató haladéktalanul feljelentést tesz a rendőrségen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában