Vegyél egy lámpát, mi adjuk a párját!

2024.01.29. 09:09

Misi bicóját is láthatóvá tette Orsolya őrmester Dobozon - videóval

A „Vegyél egy lámpát, mi adjuk a párját!” rendőrségi akció vasárnap Dobozra érkezett, Kónya Orsolya őrmesternek, a békéscsabai kapitányság rendőrének jóvoltából.

Nyemcsok László

Deményné Tűri Zsanett, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, a doboziak jól vizsgáztak, sokan eljöttek és tettek azért, hogy láthatók legyenek. Csak úgy fogytak a küllőprizmák, láthatósági mellények, és 36 lámpaszett is gazdára talált.

– Misi bicóját is láthatóvá tette kolléganőnk, aki négy óra hosszán keresztül vizsgálta át az odavitt bicikliket, főként láthatóság szempontjából – ecsetelte a sajtóreferens. –  A dobozi fiú kerékpárjának az első kerekéről hiányzott egy prizma, ezt pótolták.

Deményné Tűri Zsanett elmondta, ajándékokat is kaptak a megjelentek láthatósági mellénytől a villogókig. Többen külön kérték, hogy az egyéb eszközöket is ellenőrizze le az őrmester a kerékpárjukon. Így tett a csengőtől a fékig.

Az akció továbbra is folytatódik a Békéscsabai Rendőrkapitányság településein, főként hétvégén, amikor jobban ráérnek az emberek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában