Kék hírek

2023.12.30. 09:55

Mérgében bezárta élettársát egy férfi Szeghalmon

A pár sokat veszekedett, egy alkalommal a férfi bezárta a nőt a lakásba.

Vásári Erzsébet

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

Személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Szeghalmi Járási Ügyészség és vádiratában pénzbüntetés kiszabását indítványozta egy 45 éves, büntetlen előéletű, dévaványai illetőségű, de szeghalmi tartózkodási helyű férfival szemben, aki mérgében bezárta az élettársát – derült ki a Békés Vármegyei Főügyészség szombati közleményéből.

A férfi és a sértett nő együtt élnek Szeghalmon, egy lakásban, s közösen nevelik három hónapos kislányukat. Kapcsolatuk konfliktusokkal terhelt, a sértett emiatt néha a nagymamájához költözik. 2023. november 17-én, délelőtt a férfi és a nő ismét veszekedtek egymással, a sértett rokonához való költözésének gondolata is felmerült. A férfi mérgesen távozott a lakásukból, és rázárta az élettársára az ajtót, a pótkulcsot is magával vitte. Ily módon korlátozta a nőt abban, hogy elhagyja a harmadik emeleti ingatlant. A sértett öt-tíz percen belül telefonon értesítette a rendőrséget, a hatóság helyszínre érkezéséig a nő mintegy negyven percig volt bezárva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában