Karambol

2023.11.28. 20:55

Csúnya baleset történt Szentes és Szarvas között: négy jármű ütközött – galériával

Egy személy sérült meg kedden este, amikor négy jármű ütközött Szentes és Szarvas között.

Beol.hu

Már a sötétben, esőben történt a baleset.

Fotó: Donka Ferenc

Helyszíni információink szerint Szarvas felé haladt egy csomagszállító kisteherautó, amikor a szemből érkező sötétkék személyautó balra nagy ívben akart lekanyarodni, de vezetője az esőben későn vette észre a futár kocsiját és összeütköztek. A személyautó az úton keresztben állt meg, míg a csomagküldő kisteherautó az útszéli árokba csapódott. Ezután a Szentes felől érkező narancssárga kocsi vezetője a sötétben későn vette észre az úttesten keresztben álló kivilágítatlan autót és nekiütközött, majd átsodródott a másik sávba, ahol a szemből érkező kék színű autóval ütközött össze. 

Információnk szerint az úton keresztbe fordult sötétkék színű autót vezető nő sérült meg, őt a mentők kórházba szállították. Úgy tudjuk, hogy a másik három járműben nem sérültek meg. Az ütközésektől a három személyautó teljesen elzárta az utat, ezért a helyszínelés és a mentés idejére, több órán át teljes útzár volt érvényben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában