Dr. Nádasdi Tamás

2023.10.02. 14:37

Új vezető irányítja az Orosházi Rendőrkapitányságot

Új vezető irányítja október 1-jétől az Orosházi Rendőrkapitányságot. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Vörös Ferenc rendőr ezredes dr. Nádasdi Tamás rendőr alezredest bízta meg a kapitányságvezetői feladatok ellátásával.

Csete Ilona

Hétfőn adták át a kinevezést.

Fotó: police.hu

Új rendőrkapitány kezdte meg munkáját. Az erről szóló állományparancsot az Orosházi Rendőrkapitányságon hétfőn megtartott állománygyűlésen dr. Kis Péter rendőr ezredes, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese adta át a megbízott rendőrkapitánynak.

Dr. Nádasdi Tamás 1999. szeptember 1-jén kezdte hivatásos szolgálatát. Azóta bűnügyi szakterületen dolgozott különböző beosztásokban, 2016. július 1-jétől a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának Bűnügyi Osztályát vezette. Rendészeti szakvizsgával rendelkezik, jogász végzettségét 2005-ben a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte, majd elvégezte a rendészeti vezetővé képzőt. Szolgálata során több alkalommal részesült elismerésben.

Dr. Nádasdi Tamás Fotó: police.hu

Az Orosházi Rendőrkapitányságot augusztus 9-ig Czecher Péter rendőr ezredes vezette, aki 35 év hivatásos szolgálat után kérte nyugdíj előtti rendelkezési állományba helyezését. Ezt követően Varga Zoltán János rendőr alezredes, az Orosházi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője majd két hónapon át megbízottként végezte a rendőrkapitányi feladatokat. Az új megbízott rendőrkapitány érkezésével ő tovább vezeti a bűnügyi osztályt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában