Kék hírek

2023.10.05. 12:51

Szarvason tekertek az Orosházán lopott biciklivel

A biciklitolvaj még vonatozott is egyet a meglovasított kerékpárral.

Licska Balázs

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

Szarvason találták meg az Orosházáról ellopott kerékpárt – közölték a rendőrségen.

Mint írták, szerdán délelőtt kért intézkedést Orosházán egy nő, mivel elkötötték a drótszamarát. Egy üzlet előtti tárolóba rakta le, de nem zárta le. Bement a boltba, majd amikor egy óra múlva el akart indulni a bicajjal, csak a hűlt helyét találta. Bár a vázszámát nem tudta megmondani, a rendőrök a jellemzői alapján azonnal keresni kezdték a biciklit és az elkövetőt.

A városban nem találták – és mint utóbb kiderült, azért nem –, mert a férfi, aki elhajtott vele, Nagyszénás felé vette az irányt, majd ott vonatra szállt, és Szarvasra utazott. A vasútállomáson aztán újra nyeregbe pattant, de nem volt szerencséje, mert a városban járőröző rendőröknek, akik ismerik őt, feltűnt, hogy egy olyan bringával teker, amilyennel még nem látták. Igazoltatták, és azonnal kiderült, hogy nem az övé.

Így az 57 éves férfit a bejelentés után öt órával már elő is állították a Szarvasi Rendőrkapitányságra, és büntetőeljárás indult ellene. A nő pedig a rendőröktől sértetlenül visszakapja a közel százezer forint értékű bicaját.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában