Lopás

2023.09.19. 09:37

Vetkőzéssel terelte el a 80 éves szeghalmi idős férfi figyelmét

Kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat a Szeghalmi Járási Ügyészség és vádiratában próbára bocsátás intézkedés alkalmazására tett indítványt egy 19 éves, büntetlen előéletű, furtai illetőségű, de szeghalmi tartózkodási helyű nővel szemben, aki egy 80 éves idős férfit lopott meg.

dr. Nagy Szilvia

Forrás: Shutterstock

A Békés Vármegyei Főügyészségen elmondták, a fiatal nő bejáratos volt az idős sértett szeghalmi házába. Július 25-én, a késő délutáni órákban is meglátogatta otthonában. Beszélgettek, pálinkát iszogattak, majd a nő levetkőzött, s vetkőztetni kezdte a sértettet is. Eközben észrevétlenül, jogtalan eltulajdonítás szándékával a férfi ruházatából kivette a sértett 300 ezer forint értékű mobiltelefonját, majd rövidesen rosszullétre panaszkodott, felöltözött, s távozott a sértett lakásából. A mobiltelefont a terhelt magával vitte a tartózkodási helyére, ahol a nyomozó hatóság lefoglalta, s a tulajdonosának, a sértettnek visszaadta, így az okozott kár maradéktalanul megtérült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában