Jelentkezés

2023.09.26. 13:41

A Csabai Lecsófesztiválon is toborzást tart a rendőr-főkapitányság 

Iskolaőr, határvadász és rendőrjárőr beosztásba várja a jelentkezőket a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Szombati Andrea, a főkapitányság sajtószóvivője kiemelte, Békésben folyamatosan zajlik a toborzás.

Nyemcsok László

Érdeklődnek a fiatalok a rendőri hivatás iránt Békésben

– A hivatásos szolgálat iránt érdeklődőket a Csaba Centerben szeptember 28-án 16-tól 18 óráig várják a toborzó kollégák – mondta Szombati Andrea. – Szeptember 30-án 10-től 14 óráig Békéscsabán, a lecsófesztiválra látogatóknak adnak tájékoztatást. Határvadásznak, rendőr járőrnek és iskolaőrnek is lehet jelentkezni. A képzésekről, illetve az egyes szakterületeken dolgozók feladatairól a megjelölt időpontokban és helyszíneken részletes tájékoztatást adunk. A toborzók a jelentkezési lapok kitöltéséhez és benyújtásához is segítséget nyújtanak azoknak, akik már meghozták a döntésüket.

A rendőrség honlapján megtalálható minden, a jelentkezéshez szükséges információ, valamint a [email protected] e-mail címen is érdeklődhetnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában