Felfüggesztett börtönbüntetés

2023.08.30. 11:30

Nem köszönt, arcon rúgta apja élettársát a sarkadi férfi

Nem elég, hogy soha nem köszönt neki, amikor az utcán találkoztak; még arcon is rúgta, bántalmazta is édesapja élettársát az a 23 éves sarkadi férfi, akivel szemben súlyos testi sértés miatt emeltek vádat a Gyulai Járási Ügyészségen. A vádlott próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre számíthat.

Licska Balázs

A nő 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Forrás: Shutterstock-illusztráció

A 23 éves férfi édesapja és a nő, a sértett tavaly nyár óta élnek élettársi kapcsolatban, és ezt a viszonyt a vádlott a kezdetektől fogva nehezményezte. Ugyan konfliktus nem fordult elő köztük, azonban akkor, amikor az utcán találkoztak, a vádlott soha nem köszönt édesapja élettársának.

Így történt ez idén február 15-én is. Azt követően, hogy a nő hazaért, beszámolt párjának arról, hogy a fia ismét nem köszönt neki, és megkérte, hogy hívja fel a fiát. Miután a férfi átadta neki a telefont, a nő számon kérte a vádlotton, hogy miért nem köszön neki, illetve, hogy miért nem látogatja az édesapját.

Ezt követően szóváltás alakult ki, amelynek az lett az eredménye, hogy a férfi bontotta a vonalat, majd azonnal kerékpárra ült, és azzal az édesapjáék kötegyáni otthonához hajtott. Miután a házhoz ért, egyenesen a konyhába ment, majd az ott, a kanapén ülő nőhöz lépett, akit minden előzmény nélkül egyszer arcon rúgott. A tettlegesség után a vádlott azonnal elhagyta a helyszínt, hazabiciklizett.

A bántalmazás következtében a sértett nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett: eltört az orra, valamint az arcán hámhorzsolások és repesztett sérülések keletkeztek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában