Kék hírek

2023.08.01. 12:45

Közbeszóltak a rendőrök, nem tudta elkölteni a 80 ezret a mezőberényi férfi

Talált pénzt akart magára költeni egy férfi Mezőberényben, de a rendőrök olyan gyorsan felderítették a bűncselekményt, hogy semmit nem volt ideje venni belőle. Az ügy vizsgálata befejeződött.

Nyemcsok László

Mind a 80 ezer forint meglett

 

Mezőberényben, a Luther utcában idén június 11-én egy nő elhagyta a pénztárcáját. Miután bejelentést tett az esetről, a rendőrök kiderítették, hogy ki találta meg. A 24 éves férfi kihallgatásán elmondta, hogy nem akarta visszajuttatni a talált tárcát a tulajdonosának, kivette belőle a pénzt, és úgy gondolta, jó lesz neki, majd elkölti. Erre azonban nem maradt ideje, mert lefoglalták tőle a 80 ezer forintot, és jogtalan elsajátítás vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

A pénzt a nő visszakapta, és a Békési Rendőrkapitányság nyomozói kevesebb mint két hónap alatt elvégezték a szükséges eljárási cselekményeket. Az ügy iratait a gyanúsított elleni vádemelési javaslattal elküldték az ügyészségnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában