Felhívás

2023.07.28. 15:57

Szarvasi baleset részesét és szemtanúit keresi a rendőrség

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kerékpáros Szarvason. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében keresi az autó vezetőjét és mindazokat, akik látták a történteket.

Nyemcsok László

Forrás: police.hu

Szarvason, a Béke utca és a Tessedik Sámuel utca kereszteződésében pénteken 6 óra 45 perc körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött össze. A kerékpáros elesett, de a helyszínen úgy tűnt, hogy nem sérült meg. Az érintettek beszéltek egymással, majd elhagyták a baleset helyszínét anélkül, hogy felírták volna egymás adatait.

A rendőrség kéri az autót vezető nőt, hogy a baleset körülményeinek tisztázása érdekében jelentkezzen a Szarvasi Rendőrkapitányságon. Várják azok bejelentését is, akik látták a balesetet, illetve a történtekkel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentést lehet tenni a Szarvasi Rendőrkapitányságon (Szarvas, Szabadság út 25., 06-66/313-711), valamint a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán a nap 24 órájában, illetve a 112-es központi segélyhívó számon is folyamatosan fogadják a hívásokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában