Békés

2023.06.12. 10:18

Fél óra alatt elfogták a fenyegetőző rablót

Fenyegetéssel szerzett pénzt egy férfi Békésen. Miután a rendőrök tudomást szereztek az esetről, hamar kattant a bilincs a Bélaként bemutatkozó, erőszakosan fellépő Józsefen – közölték a rendőrségen.

Licska Balázs

Forrás: Police.hu

Kirabolták otthonában őt és testvérét – erről tett bejelentést pénteken 10 órakor a rendőrségen egy nő. A rögtön a helyszínre érkező rendőröknek elmondták, hogy éjfél után nem sokkal idős édesanyjukkal hárman voltak otthon, amikor egy férfi bekéredzkedett hozzájuk azzal, hogy hozta a tartozását. 

Korábban találkoztak már vele, pénzt kért tőlük. Akkor Bélaként mutatkozott be nekik, de azon kívül, hogy hogyan néz ki, nem tudtak róla többet, nem ismerték. Miután beengedték, a férfi erőszakossá vált, azzal fenyegette őket, hogy rájuk gyújtja a házat, ha nem adnak neki pénzt. Miután a nő adott neki, a férfit lökdöste, és elérte, hogy ő is adjon neki néhány ezer forintot, majd elment.

A rendőrök az alapján, amit a nő a történtekről, a támadójukról elmondott, azonnal gondolták, hogy ki követhette el a bűncselekményt. A 31 éves férfit, akit valójában Józsefnek hívnak, a nyomozók fél órán belül elfogták és rablás miatt őrizetbe vették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában