Körösladány

2023.05.22. 15:22

Másodjára lopták el egy férfi fűkaszáját

A Szeghalmi Rendőrkapitányságra szombaton érkezett bejelentés arról, hogy Körösladányban, egy házból, míg az ott lakó férfi távol volt, elloptak egy fűkaszát – immár második alkalommal, elsőre meglett a tolvaj –, egy horgászbotot és egy üres benzines  kannát.

N. Sz.

Figyelnek a zöld területekre is.

Fotó: Shutterstock

Miközben a helyszíni szemle zajlott, egy 14 éves fiatalember megjelent a háznál és visszavitte a holmikat. A rendőröknek elismerte, hogy ő a bűncselekmény elkövetője, barátjával együtt lopták el a keresett botot, kannát és kaszát. Az utóbbi kettő ügyében folyik egy büntetőeljárás, ugyanis egy hónappal korábban a tulajdonos már fordult a rendőrséghez azért, mert a fűkaszát és az akkor még üzemanyaggal tele kannát elvitték tőle. A rendőrök felderítették a bűncselekményt, megtalálták és visszavitték neki a dolgokat, így kára nem keletkezett. A Szeghalmi Rendőrkapitányságon az első lopás elkövetésével gyanúsítható 55 éves férfi ellen még folyamatban van az eljárás, a két tizenéves ellen pedig most indult nyomozás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában