Kék hírek

2023.02.28. 15:21

Vádat emelhetnek a nagyszénási kerékpártolvaj ellen

Két hónap alatt négy lezáratlan kétkerekűt lopott el egy férfi Szarvason. Az ügy iratait a rendőrség hétfőn továbbította az ügyészségre.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock illusztráció

A Szarvasi Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy férfi ellen, mert a gyanú szerint 2022 augusztusában és szeptemberében négy kerékpárt lopott el Szarvason. Kettő fához volt letámasztva, kettő pedig kerékpártárolóban volt, egyik sem volt lezárva – olvasható a police.hu közleményében.

Az egyik kétkerekű tulajdonosa elmondta, hogy vásárolni ment be egy üzletbe, és bár van lakatja, elfelejtette lezárni a biciklijét. A másik nő csak öt percre ugrott be egy patikába, ennyi idő alatt tűnt el a lezáratlanul letámasztott kerékpárja.

Egy harmadik nő biciklije a lopás után megkerült, tehát az ő kára megtérült. A negyedik bicikli egy férfié volt, aki a munkahelye előtt az utcán hagyta a kétkerekűt, mert akkor éppen nem tudott bemenni vele az udvarra. Amíg végezte a dolgát, a bicikli eltűnt.

A lopásokkal gyanúsítható 54 éves nagyszénási férfi kihallgatásán elismerte, hogy mind a négy kerékpárt ő vitte el. Nem adta tovább őket, hanem különböző helyeken lerakta azokat. A rendőrök az ellene indított nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait hétfőn elküldték az ügyészségre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában