Körzeti megbízott

2023.02.05. 09:29

Kitüntették a gyomaendrődi iskolarendőrt, Werb Józsefet

Iskolarendőrök részesültek országos elismerésben a napokban Budapesten, a Rendőrségi Igazgatási Központban megtartott VIII. Országos Iskolarendőr Szakmai Napon. Békés vármegyéből Werb József főtörzsőrmester vehetett át kitüntetést Oberling József ezredestől, az Országos Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának vezetőjétől.

V. E.

Werb Józsefnek Oberling József gratulált

Forrás: police.hu

A Gyomaendrődi Rendőrőrs körzeti megbízottja iskolarendőr a helyi Kis Bálint Általános Iskolában. Kitüntetésekor ismertették, hogy más szolgálati teendői mellett ezt a feladatát is lelkiismeretesen végzi, az intézmény vezetőjével, pedagógusaival rendszeresen tartja a kapcsolatot, és ha szükséges, szabadidejében is időt szán az esetleges kérdések megválaszolására. A 2021/2022-es tanévben havonta tartott előadásokat a diákoknak a biztonságos gyalogos és kerékpáros közlekedésről, a láthatóság fontosságáról, az internethasználat veszélyeiről. Több nyári tábor vendége volt, ahol arra igyekezett megtanítani a gyermekeket, hogyan vigyázzanak személyes dolgaikra, értékeikre. Emellett a körzeti megbízott pályaorientációs napokon is bemutatkozott, beszélt a tanulóknak a rendőrök munkájáról. Kiváló a kapcsolata az intézmény vezetőivel, pedagógusaival, a diákok is bizalommal fordulnak hozzá.

Werb Józsefről már tavaly is írtunk, amikor szolgálaton kívül eredt betörők nyomába.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában