Csorvás-Békéscsaba

2023.02.23. 20:58

Oszlopdöntés után az árok állította meg az ittas sofőrt a 47-esen

Súlyos balesetet szenvedett egy ittasan vezető férfi tavaly november 28-án a 47-es főút Csorvás és Békéscsaba közötti szakaszán.

P. G.

Forrás: Shutterstock

Még mielőtt árokba hajtott volna, Csorvás külterületén autójával nekiment egy jelzőtáblának, amit kidöntött. Nem állt meg, elhajtott a helyszínről, majd nem sokkal később ismét lesodródott az útról és újabb jelzőtáblának ütközött, ami felakadt a kocsira és akkor esett le róla, amikor vasúti síneken hajtott át. A férfi még ekkor sem állt meg, folytatta az útját Békéscsaba felé. 

Néhány perccel később ismét elveszítette uralmát a jármű felett, lesodródott az útról, áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol megpördült és árokba csapódott. A balesetben a férfi, aki egyedül volt a kocsiban, súlyosan megsérült. Az orvosszakértő megállapította, hogy a történtek idején ittas állapotban volt. Kihallgatásán azt mondta: látta, hogy kidöntötte a jelzőtáblákat, de azon a reggelen elaludt, késve indult el a munkahelyére, így nagyon sietett. A Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az eljárás iratait a napokban továbbította az ügyészségre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában