Orosháza

2023.02.02. 13:17

Ismerősét fenyegette, hamar elfogták a rendőrök

Megfenyegette Orosházán egyik ismerősét egy férfi, hogy adja át neki a nyakában logó hangszórót. Annak ellenére, hogy nem kapta meg a készüléket, mégis sikerült azt leakasztania a tulajdonos nyakából. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Beol.hu

Forrás: police.hu

Az Orosházi Rendőrkapitányságon büntetőeljárás indult egy orosházi férfi ellen, aki a gyanú szerint 2022. június 4-én 3 óra 30 perc körül Orosházán, a Szent István utcában elvett az egyik ismerősétől egy hangszórót. Először leszólította őt és társait azzal, hogy cigarettát kért. Ezután megfenyegette a fiatalembert, hogy adja át neki a készüléket. Annak ellenére, hogy nem kapta meg, mégis sikerült leakasztani az ismerőse nyakából a hangszórót, amit magával is vitt. 

A bejelentés után, még aznap délelőtt elfogták a rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. Az ellopott dolgot is megtalálták egy bokor alatt, azt a tulajdonos visszakapta. A nyomozók a 23 éves férfit lopás vétség és rablás bűntett kísérletének gyanúja miatt kihallgatták. A rendőrség a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait szerdán elküldte az ügyészségnek - adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában