Garázdaság

2023.01.29. 20:28

Leköpte, karmolta, gyomorszájon térdelte volt élettársát egy 18 éves, magyarbánhegyesi nő

A nő megpróbálta megütni a férfit, majd arcon köpte, mellkasát megkarmolta, a sértett fejét a föld felé húzta és gyomorszájon térdelte. A cselekménynek a jelenlévők fellépése vetett véget.

Ny. L.

Garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Battonyai Járási Ügyészség, és vádiratában próbára bocsátásra tett indítványt egy 18 éves, büntetlen előéletű magyarbánhegyesi nővel szemben, aki volt párját az utcán bántalmazta. A vádirat szerint a fiatal nő és a sértett férfi korábban élettársak voltak, kapcsolatukból egy gyermek született.

A nő és a férfi között tavaly november 17-én, az esti órákban a közös kiskorú gyermek édesapa részére történő átadása során a nő lakóhelye előtt, az utcán szóváltás alakult ki. 

Eközben a terhelt megpróbálta megütni a sértettet, majd arcon köpte, mellkasát megkarmolta, a sértett fejét a föld felé húzta és gyomorszájon térdelte. A cselekménynek a jelenlévők fellépése vetett véget. A bántalmazással összefüggésben a sértett nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. At ügyészség álláspontja szerint a terhelt erőszakos, kihívóan közösségellenes magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában