Kék hírek

2022.11.16. 12:08

Kerékpárlopás lett a céges buli vége Gyulán

Céges buliból indult haza egy férfi és útközben ellopott egy lezárt biciklit Gyulán. A rendőrök másnap elfogták, a kerékpárt pedig visszaadták a tulajdonosának.

Beol.hu

Fotó: shutterstock.com

Kerékpárlopásról értesítették még szeptember 20-án, kora délután a rendőrséget Gyulán. A bejelentő elmondta, hogy a biciklijét napokig nem használta, a Vásárhelyi Pál utcában, egy kerékpártárolóban volt lezárva, de nem találta ott. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei megnézték a térfigyelőkamerák képeit, az egyik rögzítette is, hogy egy férfi még szeptember 16-án 2 óra körül elvitte a tárolóból a kétkerekűt – olvasható a police.hu közleményében.

Az egyik rendőr felismerte a felvételen a lopás bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 22 éves gyulai férfit, akit szeptember 21-én előállítottak a rendőrkapitányságra. A kihallgatásán elmondta, hogy egy munkahelyi rendezvényen volt és onnan gyalog indult haza. 

Útközben látta meg a kerékpártárolóban a biciklit, amit végül elvitt. Hajtani nem tudta, mert le volt zárva, ezért hazáig gyalogolt mellette. A rendőrök megtalálták nála és lefoglalták a kerékpárt, amit visszaadtak a tulajdonosának. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és büntetőeljárás iratait kedden továbbította az ügyészségre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában