Katasztrófavádelem

2022.05.30. 14:41

Ketten súlyosan megsérültek a 47-es úton történt balesetben

Hétvégén is akadt munkájuk a tűzoltóknak.

Fotók: Katasztrófavédelem

Mint arról korábban már beszámoltunk, két személygépkocsi frontálisan karambolozott vasárnap este Szeghalom és Csökmő között a 47-es úton. Mindkét járműben hárman utaztak, a baleset következtében az egyik autóban két ember súlyos, egy ember pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, de szerencsés módon a másik gépkocsi három utasa a balesetet könnyebb sérülésekkel megúszta. A mentőszolgálat mindenkit kórházba szállított. A szeghalmi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították és átvizsgálták, majd a területet átadták a rendőrség munkatársainak. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útzár volt.

Egy üres vendéglátó egységben keletkezett nagy mennyiségű füst Orosházán, a Fasor utcában. A helyi hivatásos tűzoltók az épületet leválasztották a közművekről, majd a felderítés során légzőkészülékben kihoztak az ingatlanból két szomszédos lakót, akik megkísérelték egy kézi oltókészülékkel a tűz oltását. A két ember enyhe füstmérgezést szenvedett, ezért a mentőszolgálat további megfigyelésre mindkettőjüket kórházba szállította. A további felderítés során a tűzoltók megtaláltak egy meghibásodott mosogatógépet, ami intenzíven füstölt. A tűz a háztartási berendezésről a környezetére nem terjedt át. Az egység a mosogatógépet visszahűtötte, az épületet átvizsgálta és kiszellőztette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában