kék hírek

2021.12.02. 13:32

Már nem maradt ideje eladni a kábítószert a kondorosi férfinak

Külföldről rendelt kábítószer gyanúját keltő anyagokat egy kondoros férfi. A békéscsabai bérelt lakásában és üzletében a rendőrök kutatást tartottak. A porokat, tablettákat, ampullákat lefoglalták, a férfit pedig kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt őrizetbe vették.

beol.hu

Összehangolt akcióban fogtak el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói és a „Körös” Közterületi Támogató Alosztály rendőrei szerdán Békéscsabán egy kondorosi férfit – olvasható a police.hu közleményében.

Fotók: police.hu

A bérelt lakásában és az üzletében tartott kutatáskor különféle kábítószer gyanús anyagokat és készpénzt találtak, amelyeket lefoglaltak. A 32 éves férfi a gyanú szerint külföldről nagyobb mennyiségű kábítószert rendelt azért, hogy azt másoknak eladja. Ezt azonban nem tudta megtenni, mert a rendőrség kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene és őrizetbe vette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában