toborzás

2021.11.04. 08:27

Tűzoltó-képzésre várja a jelentkezőket a katasztrófavédelem

Tűzoltó szakképesítés megszerzésére irányuló képzésre várja az érdeklődőket a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

beol.hu

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

Jelentkezz te is tűzoltónak és felvételt nyerhetsz a várhatóan 2022. februárban induló Tűzoltó szakképesítés megszerzésére irányuló képzésre, ahol egy öt hónapos felkészítést és szakmai vizsgát követően máris tűzoltóink csapatát erősítheted – olvasható a katasztrófavédelem felhívásában.

Jelentkezési feltételek:

18. életév betöltése

cselekvőképesség

magyar állampolgárság

büntetlen előélet

bejelentett állandó belföldi lakóhely

kifogástalan életvitel, illetve hozzájárulás annak szolgálati viszony létesítése előtti, valamint a szolgálati viszony fennállása alatti ellenőrzéshez

egészségi, pszichológiai, fizikai alkalmasság

középfokú végzettség (érettségi)

törvény szerinti alkotmányos jogok korlátozásának elfogadása

SARS-CoV-2 koronavírus elleni védőoltás

Előnyt jelent a „C” típusú gépjárművezetői engedély

A feltételeknek megfelelő jelentkezővel felnőttképzési szerződés megkötésére kerül sor a várhatóan 2022. február hónapban kezdődő tűzoltó képzés elvégzésére. A képzés ideje alatt nettó 150.000,- Ft/hó támogatást, térítésmentesen napi háromszori étkezést és szállást biztosítunk. A képzést sikeresen elvégzők a megyében működő tűzoltó-parancsnokságokra 2022. június hónapban kerülnek kinevezésre hivatásos állományba.

További információk ITT.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában