Békéscsaba

2021.11.04. 13:46

Lángra kapott a Degré utcai gyermekotthon tetőszerkezete

A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól kapott információk szerint kigyulladt Békéscsabán a Degré utcai gyermekotthon tetőszerkezete.

beol.hu

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a Degré utcai gyermekotthon tetőszerkezetének szigetelése izzott. A helyszínre kiérkező tűzoltók körülhatárolták a lángokat, a tűz keletkezésének okát vizsgálják.

A város hivatásos tűzoltói három vízsugárral fojtották el a tüzet. A rajok hőkamerával átvizsgálják az érintett részeket, és kiszellőztetik a füsttel telítődött épületet.

Frissítve:

Három tűzoltójárművet láttunk Békéscsabán, a Degré utcai gyermekotthonban csütörtökön kora délután, a kiszálló lánglovagok megfékezték a lángokat az egyik épületnél. A tető szigetelőanyaga gyulladt ki, eddig ismeretlen okból. Személyi sérülés információink szerint nem történt, és senkit sem kellett kimenteni. A közelben lakók a nagy füstre lettek figyelmesek, főként, hogy élénk szél is fújt. Kátrányszagot említettek, ami alátámaszthatja, hogy valóban a tető szigetelése égett. Biztosat a keletkezési okról csak a tűzvizsgálat után lehet mondani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában