videóval

2021.11.03. 07:10

Elfogták a gyulai aranytolvajt

Arany ékszereket vitt el a gyanú szerint egy férfi egy rosszul lett idős nőtől Gyulán. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

beol.hu

Kórházból hazatérő idős nő tett bejelentést a Gyulai Rendőrkapitányságra még szeptember 2-án arról, hogy az otthonában egy szekrényből eltűntek az ékszerei. Azért volt kórházban, mert korábban rosszul lett. Egy férfi éppen ott volt nála, felújítási munkálatokat végzett a házán, de amikor a nő lepihent, a munkás elment – olvasható a police.hu közleményében.

A bejelentés után a rendőrök aprólékos szemlét tartottak a házban, majd információkat gyűjtöttek és kiderítették, hogy az ékszereket az a férfi, aki az idős asszonynál dolgozott, pénzzé tette egy zálogházban.

A 38 éves gyulai K. Attilát a Gyulai Rendőrkapitányság és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei kedden reggel otthonában elfogták, őrizetbe vették és vizsgálják, hogy ezen a kifosztáson kívül gyanúsítható-e más bűncselekmények elkövetésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában