kék hírek

2021.06.06. 08:38

Mobiltelefon, pénz, bankkártya és cipő volt a sarkadi nő zsákmánya

A Kondoros melletti halálos baleseten kívül egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt Újkígyóson és kifosztás miatt vettek őrizetbe egy sarkadi nőt Gyulán.

beol.hu

Békés megyében szombaton a 44-es számú főút Békéscsaba és Kondoros közötti szakaszán történt halálos közlekedési baleseten kívül még egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Újkígyóson, a Gyulai utca és a Petőfi utca kereszteződésében 13 óra előtt néhány perccel személygépkocsi motorkerékpárossal ütközött. A motor vezetője könnyű sérülést szenvedett – olvasható a police.hu közleményében.

Fotó: police.hu

A Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 40 éves sarkadi nőt, mert a gyanú szerint szombaton hajnalban Gyulán, az autóbusz-állomáson több dolgot elvett egy padon alvó férfitől. Elvitte a mobiltelefonját, a pénzét, a bankkártyáját és a cipőjét. A rendőrök a pénz kivételével mindent megtaláltak, lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak. A nő ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Kapcsolódó cikkünk:

[embed]https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/baleset-tortent-a-44-esen-kondorosnal-4021831/[/embed]

Ezek is érdekelhetik