Frissítve

2021.06.21. 07:51

Meghalt a kettős gyilkosság feltételezett elkövetője

Vasárnap este két holttestet találtak a rendőrök egy szegedi lakásban.

FRISS – 13:00:

Sajtóértesülések szerint a kettős emberölés feltételezett elkövetőjét holtan találták Szeged közelében, a férfi valószínűleg önkezével vetett véget életének.

FRISS – 12:30:

A húszas éveikben járó fiatal felnőttek voltak a vasárnap este felfedezett szegedi kettős emberölés áldozatai – értesült a helyszínen hétfőn az MTI tudósítója.

A bűncselekmény a Petőfi Sándor sugárút egyik társasházában történt, a férfi és a nő holttestét vasárnap este fedezték föl. A belvárosi épület környékét a rendőrség még hétfő délelőtt is lezárva tartotta, folyt a helyszínelés. A Ripost azt írja, a holttestekre a lány édesanyja talált rá.

A Magyar Nemzet információi szerint féltékenység áll a kettős halállal végződő tragédia mögött. A gyilkosság helyszínéről több tanú is látta elmenekülni a feltételezett elkövetőt, de az eddig beszerzett bizonyítékok is arra utalnak, csak ő lehetett a gyilkos.

Korábban írtuk:

A nőre és a férfira június 20-án az esti órákban találtak rá egy belvárosi lakásban. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen – olvasható a police.hu-n.

Hétfőn hajnalban a rendőrség elfogatóparancsot adott ki a 28 éves dr. V. D. A. ellen. Mint arról a rendőrség ír, a feltételezett elkövető, június 19-én éjszaka két embert ölt meg Szegeden, egy belvárosi lakásban, majd elmenekült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában