kék hírek

2021.05.03. 10:19

Kerítésnek ütközött a quadjával egy szarvasi kisfiú

A rendőrség információi szerint vasárnap két könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt Békés megyében. Szarvason egy kisfiú szenvedett balesetet quadjával, míg Békéscsabán egy – a gyanú szerint ittas – férfi hajtott neki egy fának autójával.

Beol.hu

Szarvas külterületén 15 óra 30 perc körül egy quaddal közlekedő gyermek egy ház kapujának ütközött. A mentők a 9 éves fiút könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Szarvasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Szarvas /Fotók: police.hu/

Mint ahogyan azt korábban már megírtuk, Békéscsabán, a Szőlő utcában 19 óra 30 perc körül fának ütközött egy személygépkocsi. Az autót vezető férfi a gyanú szerint ittas volt, és a bíróság korábban eltiltotta a járművezetéstől. El akart menni a helyszínről, de a rendőrök elfogták, előállították, és könnyű sérüléseinek ellátása után őrizetbe vették. A járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt a Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják, az ittas járművezetés gyanúja miatt pedig büntetőeljárás is indult ellene – adta hírül a police.hu.

Békéscsaba

Ezek is érdekelhetik