békés megye

2021.05.17. 10:05

Hétvégén ismét akadt munkájuk a tűzoltóknak

Az elmúlt hétvégén tűzesethez és faeltávolításhoz vonultak megyénk tűzoltói.

Illusztráció: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Széna bála gyulladt ki szombat este Körösladányban, a Hunyadi utcában. A szeghalmi hivatásos tűzoltók kézi szerszámok és vízsugár segítségével a lángolást és izzást időben megszüntették, tűz a környezetére és a szomszédos bálákra nem terjedt át. Az esetben senki sem sérült meg.

Illusztráció: Shutterstock

Személyautó motortere gyulladt ki vasárnap délelőtt Békéscsabán, a Táncsics utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a lánggal való égés már megszűnt. Az egység vízsugár segítségével a motorteret visszahűtötte, majd hőkamerával a járművet átvizsgálta. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg.

Tölgyfa ága épületre és villanyvezetékre szakadt vasárnap délelőtt Székkutason, az Arany János utcában. Az orosházi hivatásos tűzoltók emelőkosaras jármű és láncfűrész segítségével a faágat eltávolították, majd a tetőszerkezetet ideiglenesen kijavították. Az áramszolgáltató szakembere a beavatkozást követően az ingatlant visszakötötte a hálózatra. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában