kaszaper

2021.05.03. 16:45

A gyanúsítottat és a presszóból ellopott pénzt is megtalálta a rendőr

Ellopták egy vendég pénztárcáját vasárnap Kaszaperen, egy presszóban. A helyi körzeti megbízott elfogta a bűncselekmény gyanúsítottját, így a férfi visszakapja a tárcával együtt eltűnt pénzét.

beol.hu

Forrás: police.hu

Megloptak egy férfit vasárnap este Kaszaperen, egy presszóban – írja a police.hu. A férfi letette a pultra a pénztárcáját, mert az egyik rokona ott ült, gondolta, majd vigyáz rá. Elment biliárdozni, de amikor indult volna haza, a tárcája már nem volt meg.

A presszó közelében, egy villanyoszlop tövében megtalálta, a pénze azonban hiányzott belőle.

Miután bejelentést tett a rendőrségen, a település körzeti megbízottja a térfigyelő kamerák felvételei alapján igyekezett kideríteni, ki járt arra, ki vihette oda és rejthette el a pénztárcát. A rendőr a gyanúsítottat azonosította és hétfőn előállította.

A pénztárcából hiányzó pénzt megtalálta nála, lefoglalta és visszaadja a tulajdonosnak. A kaszaperi férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában