ügyészségi hírek

2021.01.03. 17:35

Revansot vett a csabai kerékpáros, vérző sérülés lett a vége

Felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a Gyulai Járási Ügyészség egy 35 éves büntetlen előéletű békéscsabai férfival szemben.

B. O.

Forrás: Shutterstock illusztráció

A férfi és a barátnője tavaly nyáron az esti órákban kerékpárral közlekedtek Békéscsaba külterületén, a Dobozi úttal párhuzamos kerékpárúton. Eközben a férfi megítélése szerint a vele szemből robbanómotoros kerékpárt vezetve közlekedő sértett túl nagy sebességgel és túl kicsi oldaltávolság tartásával haladt el mellettük. Ezen a férfi felháborodott és visszafordult, hogy kérdőre vonja a sértettet.

Amikor utolérte, szándékosan minimális oldaltávolságot felvéve a sértett mellé haladt, majd rákiáltott, aki ettől megijedt, elesett, és ennek következtében jól látható vérző sérülést szenvedett a fején, illetve más, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket is.

A férfi megállt, és bár látta a sértett sérülését, szóváltásba keveredtek, majd tényleges segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában