Magyar Autóklub

2020.12.30. 13:06

Kiemelkedő szakmai munkájukért ismerték el a megyei rendőröket

Békés megyei rendőröket díjazott szerdán délelőtt a Magyar Autóklub nevében Szikszai István, az klub békési címzetes elnöke a Szent István téren, a városháza előtt. Mint megtudtuk, a Magyar Autóklub Dél-Alföldi Regionális Szervezete minden évben elismerésben részesít két Békés megyében szolgálatot teljesítő közlekedési rendőrt. Idén a balesetek megelőzése, és kivizsgálása terén végzett kiemelkedő szakmai munkája alapján Gulyás Zsolt r. főtörzszászlóst (Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság) és Hunya Péter r. főtörzsőrmestert (Szarvasi Rendőrkapitányság) díjazták, akik mindketten helyszínelők és balesetvizsgálók is.

B. O.

20201230 Békéscsaba A Magyar Aztóklub elismerésben részesített két közlekedési rendőrt fotó Bencsik Ádám Békés Megyei Hírlap

Fotó: BENCSIK ADAM

Az eseményre Szikszai István, Hugyecz György szerelővel együtt érkezett a Magyar Autóklub egyik „sárga angyalával”. Mindketten gratuláltak a két közlekedési rendőrnek, majd átadták nekik az ajándékokat. Az autóklub jelképes elismeréseként egy üveg pezsgőt, csokoládét és vásárlási utalvány vehettek át a közlekedési rendőrök.

Szikszai István az eseményen elmondta az Autóklub békéscsabai csoportja 1963-ban alakult és a rá következő évben adtak elsőként hasonló elismerést a kiemelkedő munkát végző közlekedési rendőröknek.

Hugyecz György szerelő, Szikszai István elnök, Gulyás Zsolt r. főtörzszászlós és Hunya Péter r. főtörzsőrmester /Fotó: Bencsik Ádám/

Az idei évet összegezve kiemelte:

javultak a baleseti statisztikák, mert míg 2010-ben 85 balesetmentes nap volt a megyében, addig idén december 13-ig ez a szám már elérte a százat.

Fontos eredményként hangsúlyozta, hogy elkészült az M44-es autóút Békés megyei szakasza, amely szavai szerint jelentősen javítja a biztonságos közlekedés feltételeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában