lezárt vizsgálat

2020.08.12. 16:06

Fenyegette és megtámadta az ápolóját egy békési férfi

Rendőri kísérettel vittek kórházba egy ittassága miatt rosszul lett férfit. A férfi a kórházban többször a rajta segítő ápoló felé ütött, rúgott és megöléssel fenyegette őt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

police.hu

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy békési férfit.

A 27 éves fiatalembert tavaly december 31-én 23 óra körül vitték a békéscsabai kórházba a mentők, mert családjával italozott és rosszul lett.

Erőszakosan viselkedett, kiabált, a mentők rendőri segítséggel jutottak el vele a kórházba, ahol néhány percre megnyugodott, majd rátámadt egy ápolóra.

Amikor az ápoló a lábát akarta megigazítani, a férfi megpróbálta megrúgni, ököllel megütni és közben azzal fenyegette, hogy megöli.

Az ápoló a lélekjelenlétének köszönhetően ki tudott térni az ütések és a rúgások elől, így nem sérült meg és meg tudta fékezni a megbotránkoztató módon viselkedő, a betegeket és az egészségügyi dolgozókat is megfélemlítő erőszakos férfit.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt elrendelt nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait kedden továbbította az ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában