csonttörés

2020.07.24. 09:41

Súlyos testi sértés történt Békéscsabán

Békéscsabán, a Bartók Béla úton, egy söröző előtt pénteken 0 óra 45 perc körül egy korábbi sérelem miatt szóváltásba keveredett egymással két fiatalember – olvasható a police.hu közleményében.

police.hu

A vita közben egyikük bántalmazta a másikat, a megütött, megrúgott fiatalember súlyos sérüléseket, csonttöréseket szenvedett. A Békéscsabai Rendőrkapitányság az ismerősét bántalmazó 18 éves fiú ellen testi sértés miatt büntetőeljárást indított.

A súlyos testi sértés mellett a megyében történt egy másik eset is – ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök csütörtökön, Gyomaendrődön, a Selyem úton. Egy elektromos kerékpárral közlekedő férfinél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A Gyomaendrődi Rendőrőrsön végzett mérések eredménye is pozitív lett, ezért a rendőrök a férfi ellen ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek.

Emellett szabálysértési eljárás is indul ellene, mert nem viselt bukósisakot, nincs az elektromos meghajtású kerékpáron kötelező felelősségbiztosítás és a férfinak nincs vezetői engedélye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában