kék hírek

2020.03.11. 09:56

Hamis tanúzás és ittas vezetés miatt intézkedtek kedden a megyei rendőrök

Kedden Gyomaendrődön, Lőkösházán és Gyulán került sor előállításra.

police.hu

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök kedden 9 óra 15 perc körül Gyomaendrődön, a Dr. Csókási Béla tér közelében. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrjárőrök a nőt orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene. A személygépkocsit, amivel közlekedett, a hatóság korábban kivonta a forgalomból, de a nő a forgalmi engedélyt és a rendszámtáblát nem adta le. A rendőrjárőrök az okmányt és a rendszámot is bevonták.

A Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltség rendőrei kedden 2 óra 15 perc körül előállítottak egy ukrán állampolgárságú férfit. Kilépésre jelentkezett, és egy litván személyazonosító igazolvánnyal akarta igazolni magát. A határrendészek azonban megállapították, hogy az okmány hamis. Az 58 éves férfi ellen a Gyulai Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A gyulai közúti határátkelőhelyen, kedden 23 óra 45 perc körül a rendőrök elfogtak egy román állampolgárságú férfit, akinek a Kecskeméti Járásbíróság hamis tanúzás miatt elrendelte a körözését. A Gyulai Rendőrkapitányság a 48 éves férfit őrizetbe vette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában