galériával

2020.03.22. 16:52

Halálos baleset: fának ütközött egy autó Gyula és Sarkad között

Fának ütközött egy személygépkocsi a Gyula és Sarkad közötti úton. A sofőr belehalt sérüléseibe. A rendőrség az utat teljes szélességében lezárta, a közlekedők Doboz felé tudják elkerülni a baleset helyszínét.

A Gyula és Sarkad közötti úton vasárnap 15 óra 45 perc körül fának ütközött egy személygépkocsi. A jármű vezetője belehalt sérüléseibe. A baleset miatt az utat a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat Doboz felé terelik.

A járműben csak a vezetője utazott, akit a gyulai hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki az összetört autóból. A balesethez a mentők is kiérkeztek, de már nem tudtak segíteni a sérülten.

Frissítve

Sarkad felől haladt az autó, amikor egy jobbra ívelő kanyar után áttért a szemközti sávba, majd az útszéli fának ütközött. A gépkocsiban egyedül ülő 22 éves fiatalember beszorult, őt a tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudták kiemelni. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de életét már nem tudták megmenteni, a helyszínen belehalt sérüléseibe. A baleset körülményeit a rendőrség még tovább vizsgálja.

A forgalomkorlátozást a rendőrség vasárnap 20 óra 22 perckor feloldotta, mindkét sávon megindult a forgalom.

Ezek is érdekelhetik