Szegedi Ítélőtábla

2019.12.04. 09:06

Békéscsabán értékesítette a holland kábítószert

A kábítószer-kereskedelem miatt nem jogerősen elítélt férfi letartóztatásának a fenntartására tett indítványt a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség.

A Gyulai Törvényszék F. I. szegedi lakost hat évi szabadságvesztésre ítélte kábítószer-kereskedelem bűntette miatt, aki Hollandiából 2017 év vége és 2018 április vége között többször vásárolt kábítószert ismeretlen személytől. A megszerzett amfetamint, kokaint, marihuaná-t és LSD-bélyegeket Békéscsabán értékesítette több személynek. F.I. szegedi lakásán és békéscsabai tartózkodási helyén a rendőrség jelentős mennyiségű kábítószert is lefoglalt. F.I. a bűncselekmény elkövetését beismerte és a tárgyaláshoz való jogáról is lemondott.

A Szegedi Ítélőtábla a fellebbviteli főügyészség indítványára a vádlott letartóztatását továbbra is fenntartotta – tájékoztatott közleményében a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség.

Előzmények:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában