tragédia, galériával

2019.10.17. 10:25

Halálos vonatbaleset Végegyháza és Mezőkovácsháza között

Információink szerint vonat alá szorult egy autó Végegyháza és Mezőkovácsháza között csütörtök délelőtt, egy ember elhunyt.

Fotó: Imre György

Személyautóval ütközött egy Újszegedről Békéscsabára közlekedő vonat csütörtök délelőtt Mezőkovácsháza határában, a Végegyházi úti vasúti átjáróban.

A balesethez a mezőkovácsházi és az orosházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. A helyszínre a mentők is kiérkeztek – olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

A rendőrség tájékoztatása szerint a balesetben a személygépkocsi vezetője elhunyt. A helyszínelés félpályás útlezárás mellett zajlik.

A Mávinform tájékoztatása szerint a személygépkocsi a fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a sínekre. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt – várhatóan 15 óráig – Mezőkovácsháza és Mezőhegyes között szünetel a vonatközlekedés, pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Frissítve:

Befejeződött a helyszínelés, a rendőrség 14 órakor a félpályás útlezárást feloldotta, a forgalom mindkét sávon zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában