bírósági ítélet

2019.10.30. 09:44

Kétszáz óra közérdekű munkát kapott a nemi szervét mutogató csabai férfi

Az ügyészség vádirata alapján zaklatás, becsületsértés és garázdaság miatt 200 óra közérdekű munkára ítélt egy 37 éves békéscsabai férfit a Békéscsabai Járásbíróság a közelmúltban.

Az alkoholista életmódot folytató, alkoholfüggőségben szenvedő férfit tavaly szeptember 1-én az esti órákban a mentőszolgálat magatehetetlen, ittas állapotban szállította be a békéscsabai kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályára.

A férfi a késő esti órákban agresszívvé vált és őrjöngeni kezdett: a személyzettel kritikátlanul viselkedett, nemi szervét mutogatta, leszerelte a WC fedelét és ülőkéjét, majd a kövezetre székelt és a fekáliát szanaszét kente, az ápolókat megszégyenítő kifejezésekkel illette.

Pár héttel az esetet követően, október 19-én a férfi egy italboltban szólalkozott össze egy, a sorban mögötte álló férfival, ütésváltásra is sor került köztük, majd az ittas terhelt megrugdosta a másik férfi autóját is. Erőszakos cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában