kék hírek

2019.07.20. 07:23

Ittas sofőröket állítottak elő pénteken

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset miatt Dévaványán, ittas járművezetés gyanúja miatt Békéscsabán és Gyomaendrődön történt rendőri intézkedés.

police.hu

Forrás: Shutterstock illusztráció

Dévaványán, a Hunyadi János utcában, pénteken, 10 óra 15 perc körül egy tolató személygépkocsi elütött egy kerékpáros nőt. A nő könnyű sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök pénteken, Békéscsabán és Gyomaendrődön. Békéscsabán, 19 óra 10 perckor a Varságh Béla utcából állítottak elő egy férfit.

Gyomaendrődön, a Pásztor János utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében pedig 23 óra 15 perc körül figyeltek fel a rendőrjárőrök egy autósra, aki bizonytalan úttartással, nagyon lassan közlekedett. Az igazoltatáskor és az előállítás után végzett légalkoholmérések eredménye mindkét férfinél pozitív lett, ezért a rendőrök elvették a vezetői engedélyüket és büntető feljelentést tettek ellenük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában