Kék hírek

2019.07.28. 08:04

Egy autóvezető három szabályszegést követett el Orosházán

Ittasan és vezetői engedély nélkül vezetett személyautót egy férfi Orosházán. Mielőtt intézkedés alá vonták volna, a férfi a közúti jelzőtábla tiltása ellenére kanyarodott be az egyik utcába.

police.hu

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre szombaton 20 óra 15 perckor arról, hogy Orosházán, a Szentesi úton egy autós bizonytalanul, többször sávot váltva közlekedik. A rendőrök a megadott rendszám és leírás alapján keresni kezdték a kocsit, és nem sokkal később fel is figyeltek rá a Rákóczi úton, mert az autó éppen a kötelező haladási irányt jelző tábla utasítása ellenére kanyarodott be a Móricz Zsigmond utcába.

Fotó: Police.hu

A rendőrök ellenőrzés alá vonták a gépkocsi vezetőjét, aki a személyes okmányait átadta ugyan, de elmondta, hogy vezetői engedélye nincs. A férfinál a helyszíni alkoholszondás mérés eredménye is pozitív lett, ezért előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját.

A rendőrök az ittas járművezetés miatt büntetőfeljelentést tettek ellene, a vezetői engedély hiánya miatt pedig szabálysértési eljárás is indult vele szemben. A közlekedési tábla figyelmen kívül hagyása miatt pedig közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában