kék hírek

2019.07.26. 10:07

Két súlyos sérültje is van a csütörtöki baleseteknek

Három közlekedési baleset történt és egy őrizetbe vétel.

police.hu

Csütörtökön három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Mint azt korábban megírtuk, Békésen, a Rákóczi úton, 12 óra 45 perckor egy motorkerékpárral közlekedő férfi elütött egy gyalogost. A gyalogos férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

Fotók: police.hu

Mezőkovácsházán, az Alkotmány utcában, 13 óra körül személygépkocsi segédmotor-kerékpárossal ütközött, a motor vezetője súlyosan megsérült.

Ezzel egy időben, Mezőgyánban, a Széchenyi utca és az Ady Endre utca kereszteződésében személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A kerékpáros férfi könnyebben megsérült.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság csütörtökön őrizetbe vett egy férfit. A 29 éves vésztői férfi annak ellenére jelent meg édesapja házánál, hogy a rendőrség korábban ideiglenes megelőző távoltartó határozatban megtiltotta neki, hogy felkeresse őt. Amikor az édesapja el akarta küldeni, agresszívvá vált, erőszakosan viselkedett vele. A rendőrkapitányság munkatársai a férfit a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában